Dickie Boerderij Garage Speelset

44,67

SKU: 4006333076084

ItemCode: 1480680

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Productbeschrijving

Dickie Toys – Toy Farm Set en Park Park – met licht- en geluidseffecten, omvat voertuigen, lift, boerderijdieren en hooibalen, voor kinderen van 3 jaar en ouder

Over Dickie Toys – het voertuigmerk voor kinderen!
We hebben altijd hetzelfde doel in gedachten: kinderen laten glimlachen. Pak je speelgoed uit en laat het plezier beginnen!

De Farm Adventure Playset van Dickie Toys zit vol met leuke functies. Ontworpen voor kinderen van 36 maanden en ouder, is de draagbare boerderij een combinatie van een parkeerplaats en een speelgoedboerderij en wordt geleverd met talloze accessoires die gegarandeerd uw kleintje bezig houden.

“Maak de stier niet boos!”
De boerderijset omvat een tractor (met trailer) en een pick -up, die via de handmatige lift naar de eerste verdieping kan worden getransporteerd. De voertuigen kunnen vervolgens samen met de balen hooi door de schuif worden geduwd. Er staat echter een vervelende verrassing onderaan te wachten! De voertuigen moeten voorbij de boze Red Bull komen, die geluiden maakt en flitsen wanneer een auto zijn mond als helling gebruikt (de vereiste batterijen zijn opgenomen bij de set). De baan kan worden aangepast zodat de voertuigen op een andere plaats aankomen (bijvoorbeeld de tweede verdieping). De tweede verdieping beschikt over een valluik, die kan worden gebruikt om de trailer te laden met de balen hooi.

Inclusief boerderijdieren en voertuigen
Geen boerderij zou compleet zijn zonder dieren. Naast de tractor en pick -up bevat de set ook een koe, schapen, paard, varken en hond. De basis van de speelgoedset kan worden uitgebreid om een veld met een hek te onthullen.

Dickie Boerderij Garage Speelset

Dickie

48 x 22 x 18 cm

Kunststof

Specificaties

Gewicht 1584 g
Merk

Batterijen inbegrepen

Batterijen nodig

Leeftijd

Geslacht

Materiaal

Formaat

Categorieën