Dickie Swat Special Unit Auto

32,32

SKU: 4006333074370

ItemCode: 1480639

Beschikbaarheid: 4 op voorraad

Productbeschrijving

– Hier komt het SWAT -team – zet serieuze criminelen achter de tralies met deze 34 cm speelgoedpolitiewagen! Het ideale speelgoed voor ontluikende jonge politieagenten.
– Met licht- en geluidseffecten – het voertuig heeft een knop die een authentieke politieleider en vier blauwe lichten activeert om het verkeer in de buurt te waarschuwen om plaats te maken. De batterijen (3x AA) zijn opgenomen zodat u meteen aan de slag kunt.
– Andere functies – met roterende radar- en openingsachter- en zijdeuren. Dankzij de roterende wielen en brede wielbasis is de vrachtwagen gemakkelijk voor jonge kinderen om te controleren. Ideaal voor gebruik in zandkitten of de tuin.
– Voor kinderen van 3 jaar en ouder – deze grote politietruck is ideaal voor kinderen van 3 jaar en ouder die de wereld van SWAT -teams willen ontdekken. Het perfecte cadeau voor ontluikende jonge politieagenten!
– Over Dickie Toys – het voertuigmerk voor kinderen! We hebben altijd hetzelfde doel in gedachten: kinderen laten glimlachen. Pak je speelgoed uit en laat het plezier beginnen!

Dickie Swat Special Unit Auto

Dickie

Kunststof

Specificaties

Gewicht 1144 g
Merk

Batterijen inbegrepen

Batterijen nodig

Leeftijd

Geslacht

Materiaal

Categorieën