Dickie Ambulance Wit

36,08

SKU: 4006333084690

ItemCode: 1480802

Beschikbaarheid: 9 op voorraad

Productbeschrijving

Dickie Toys – Grote speelgoedambulance met tal van accessoires (35,5 cm) – Ambulance met speelgoeddrone, accessoires, licht- en geluidseffecten, speelgoedvoertuig voor kinderen vanaf 3 jaar

Speelgoedambulance met hightech features
Deze speelgoedambulance van Dickie Toys heeft een futuristisch design met opvallende gele wielen. Het wordt ook geleverd met een reeks realistische licht- en geluidseffecten (inclusief 2x 1,5 V AA-batterijen) om de sfeer van een typische reddingsscène na te bootsen.

Leuke functies
De ambulanceset wordt ook geleverd met drie verschillende röntgenfoto’s voor het diagnosticeren van patiënten. Elke afbeelding is gebaseerd op een grappig verhaal en moedigt je kind aan om te doen alsof.

Speelgoedambulanceset voor kinderen vanaf 3 jaar
De set bevat ook een speelgoeddrone, die een EHBO-doos kan dragen als de ambulance de plaats van het noodgeval niet kan bereiken vanwege een wegversperring of ruw terrein. Zowel de drone als de EHBO-doos kunnen op het dak van de ambulance worden bevestigd wanneer ze niet worden gebruikt.
De speelgoedbrancard kan met een druk op de knop uit de ambulance worden geworpen en kan speelgoedfiguren tot 8 cm lang vervoeren (niet inbegrepen).

Inhoud verpakking: Ambulance (35,5×13,5×18 cm), brancard, drone, EHBO-doos, 3 diagnosekaarten en batterijen.

Dickie Ambulance Wit

Dickie

Kunststof

Specificaties

Gewicht 1026 g
Merk

Batterijen inbegrepen

Batterijen nodig

Leeftijd

Geslacht

Materiaal

Categorieën