BIG Baby Potty Plaspot met Stuur Grijs

19,65

SKU: 4004943548014

ItemCode: 1470273

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Productbeschrijving

Omdat niet alle auto’s hetzelfde zijn en niet alle potjes hetzelfde zijn, heeft BIG een echte sportwagen onder de potjes ontwikkeld die schoonmaken echt leuk kan maken! Het BIG kinderpotje met draaibaar stuur trekt peuters aan door zijn coole voertuiglook ronduit magisch en is niet alleen verkrijgbaar in het klassieke BIG Bobby Car-rood, maar ook in een modern grijs met lichtblauwe kleurelementen.

Dankzij de comfortabele zitting met hoge rugleuning zijn lange races geen probleem. En als je dan eindelijk je bestemming hebt bereikt, kun je met de claxon in het stuur snel mama of papa bellen.
Een groot voordeel voor de coureurs, maar vooral voor de crew bij de pitstop, is de aparte inzet, waardoor het schoonmaken van het BIG Baby Potty heel eenvoudig is. Om dit te doen, kunnen het stuur en het blad moeiteloos worden verwijderd met behulp van de handgreep achter de rugleuning. Het hoogwaardige materiaal kan volledig worden gesteriliseerd, zodat elke race kan worden gestart met een echte nieuwe auto. Onderhoud? Controleren!

Vervaardigd in de moderne BIG-fabriek in Duitsland, is het BIG-kinderpotje in grijs getest voor maximale veiligheid.

Van de fabrikant van de BIG Bobby-Car – BIG-buffel sterk! Voor kinderen van 1,5-5 jaar.

BIG Baby Potty Plaspot met Stuur Grijs

Big

43 x 31 x 28 cm

Kunststof

Specificaties

Gewicht 1141 g
Merk

Batterijen inbegrepen

Batterijen nodig

Leeftijd

Geslacht

Materiaal

Formaat

Categorieën