Rainbow High Fashion Winter Break Doll- Sunny Madison

SKU 0035051574774 Categorieën , ,

Rainbow High is een reeks moderne modepoppen die fantasie en creativiteit stimuleren. Met Grit (kracht), Love (liefde), Action (actie) en Moxie (lef) (G.L.A.M) combineren de leerlingen van Rainbow High hun unieke creatieve skills en werken samen om hun grenzeloze dromen vandaag nog waar te maken.

#COLLECTTHERAINBOW
De 6 oorspronkelijke modepoppen krijgen een winterse make-over, zodat ze megamodieus de pistes kunnen afglijden met hun vrienden en vriendinnen. Elke modepop is gekleed in haar lievelingskleur en heeft haar eigen unieke stijl die je terugziet in haar outfits en wintersportuitrusting. Met deze speelset kunnen kinderen eindeloos veel fantasievolle en creatieve verhalen verzinnen voor urenlang speelplezier. Deze wintersportvakantie-speelset is inclusief modepop, 2 complete poppenoutfits, 2 paar poppenschoenen, onmisbare poppenaccessoires zoals snowboots, beanie en ski’s met echt werkende bindingen en kam. Je kunt de ski’s ook gebruiken als poppenstandaard met winterthema. Trek haar elke look aan of mix en match de trendsettende mode die haar op en buiten de pistes warm houdt. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Je kunt haar laten poseren en met haar spelen op de ski’s. De ski’s zijn ook een poppenstandaard waarmee je je pop tentoon kunt stellen. Bekijk de animatieserie op YouTube en Netflix! Zoek op ‘Rainbow High Dolls’. verzamel de regenboog! 6 Wintersportvakantie-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow.
Zo was je het haar van je Rainbow High-pop
1. Kleed de pop uit of dek de kleding af met een handdoek om te voorkomen dat de kleding nat wordt.
2. Maak het haar van je pop goed nat met water.
3. Masseer er wat shampoo of afwasmiddel in om het product of de restanten te verwijderen.
4. Optioneel: om het haar nog zachter te maken, kun je er een beetje conditioner indoen. Gebruik je vingers om de conditioner over het haar te verdelen of kam de conditioner door het haar. Spoel daarna uit.
5. Laat het haar helemaal drogen.
6. Je kunt het haar nu borstelen en stylen.

Rainbow High Fashion Winter Break Doll- Sunny Madison

35 x 30 x 8 cm

Kunststof

40,65

Beschikbaarheid: 15 op voorraad

Gewicht 462 g
Batterijen inbegrepen

Batterijen nodig

Leeftijd

Geslacht

Materiaal

Formaat