Chenille Grijs 30cm, 50st.

SKU 5707167171936 Categorieën , ,

SKU: 5707167171936

Chenilledraad, ook wel bekend als pijpenragers, met hun mooie stevige nylon borstelharen, zijn geweldig om je creativiteit te uiten. Chenille is een ideaal accessoire voor tal van creatieve hobbyprojecten..

De pijpenrager is eenvoudig te vormen zoals u dat wilt en u kunt de uiteinden gemakkelijk aan elkaar bevestigen door te draaien zonder lijm te gebruiken. Probeer spiraalvormige vormen te maken door de pijpenrager om een potlood of iets dergelijks te wikkelen. Lijm de pijpenragers op hun plaats met Sticky Base met je vingers – of gebruik een lijmpistool..

Chenilledraad biedt een schat aan creatieve mogelijkheden. Gebruik ze om grappig haar, armen, benen, vleugels enz. te maken voor je figuren. Ze zijn gemakkelijk te steken in stukjes piepschuim of figuren in de vorm van Silk Clay® zonder dat er lijm nodig is. Maak kleine ornamenten, bijvoorbeeld door de pijpenragers in hartjes te vormen – je kunt proberen om kralen toe te voegen voor extra decoratie. Een super accessoire voor veel hobbyactiviteiten. Chenille draad afmeting: 30 x 0,6 centimeter.

Chenille Grijs 30cm, 50st.

30 x 0,6 cm

Textiel

3,36

Beschikbaarheid: 24 op voorraad

Gewicht 47 g
Batterijen inbegrepen

Batterijen nodig

Leeftijd

Geslacht

Materiaal

Formaat